Video chat sexsy live nie - Cerita sex melayu main dgn datin sri

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.

cerita sex melayu main dgn datin sri-72

Bagi pendapat peribadi saya, rumah ini memang berbaloi untuk dimiliki, disebabkan harganya sangat berpatutan..

Ketika fasa 1 rumah ini dibangunkan, harganya cuma RM148,000 sahaja..

Sekarang ini saya berada di Batu Gajah Perak (rumah Ayah Mertua saya)..

Sambil pergi meronda-ronda dekat Pekan Batu Gajah, ternampaklah iklan rumah Banglo satu tingkat yang pernah menjadi idaman saya sebelum ini..

Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.

Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks.Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.

Tags: , ,