Crta gdis dara kna rgol abg sndri french dating vs american dating

Mata Lastri terbelalak memandang kontol saya yang besar dan berdiri, “paaak…. Karena kakinya masih menjuntai di pinggir tempat tidur, segera saya mengambil bantal dan mengganjal pantatnya sehingga memek Lastri sekarang menyembul dengan klentitnya yang mengkilap karena jilatan lidah saya. and dia suruh aku janji supaya tak ada orang lain selain dia , so aku pon janji la ngan dia yang aku tak kan sayang orang lain lain lebih dari dia . tapi aku lupa nak cakap ngan korang ni , aku ni category pengkid yang handsome n senang dapat gf gak la … bye ……okay , firstly aku nak cerita la dekat korang ,umur aku sekarang 14 & aku ni ade gf umur dia pulak 15 .

Segera saya arahkan kontol saya kearah lubang memeknya dan berusaha untuk menekannya masuk, sementara tangan saya meremas teteknya sedangkan saya mulut saya mulai memagut bibirnya. so lelaki2 yang diluar sana jangan jealous tau dengan aku . family aku ni kira macam orang berada tapi tak sosial la . ada satu malam ni pukul 12 lepas mak bapak aku tidor aku pon siap-siap la kan sementara nak tunggu girlfriend & member2 aku amik aku kat rumah .

crta gdis dara kna rgol abg sndri-84crta gdis dara kna rgol abg sndri-41

Memasuki hari Senin, secara kebetulan saya mendapat cuti kantor selama tiga hari, yang mana bisa saya pergunakan untuk beristirahat dirumah.

Setelah isteri saya berangkat kerja, saya pun santai dirumah sambil baca koran dan dengar radio sedang Lastri sibuk membersihkan rumah sehabis mencuci pakaian .

Saat berdiri sambil memeluknya dari belakang, kontol saya yang sudah tegang dari tadi menempel pada celah pantatnya, Lastri agak kaget juga, tapi ternyata dia diam saja sambil terus mendesah. biar hangat” kata saya sambil tangan kanan saya terus bergerak menggosok perutnya sedangkan tangan kiri saya mengangkat dasternya dari bawah. Hani…nak sampai ni….cepat bang ahhh…sambil tangannya erat memelukku…bagai tak mahu dilepaskan lagi. Sambil tu dapat ku rasakan kemutan pantatnya makin kuat menyedut-nyedut batangku. tiba2 dia nak jatuh , aku pon terus la angkat dia then letak atas katil , dia kata dia pening sebab banyak drunk tadi , lepas tu aku tak tau nak buat ape , aku pon nak pergi masok bilik biasa tadi sebab nak lepak ngan member2 yang lain , time aku nak bangon tiba2 dia tarik tangan aku , aku pon terjatuh atas dia , lepas tu dia bisik kat aku , “ you nak tak amik dara i?

Saya memasukkan tangan kiri saya kedalam daster itu dan berpura-pura akan menggosok perutnya juga tapi saya segera menurunkan tangan saya untuk menyibakkan celana dalamnya dan mulai meraba bulu-bulu halus yang bertebaran disekitar memeknya. …haaaahhhhh…..penghujung suara itu makin lemah, lembut dan beransur hilang…nafasnya masih turun naik dengan kencang. Itu yang aku tak tahan sangat…Aku teruskan mendayung…laju dan laju…kehangatan pantatnya memang mengasyikkan.. ” pastu , aku pon terkejut gak kan , sebab dia tau aku ni perempuan tak kan lah nak bagi dara dia kat aku .

Cepat-cepat saya kekamar mengambil obat tersebut dan membawanya kedapur, dan benar saja dugaan saya bahwa Lastri memang sudah menyiapkan teh hangat bagi dirinya sendiri disitu. batangku memancutkan mani berkali kali di dalam pantatnya…aku teruskan henjutan hingga tak terdaya tanganku menongkat lagi. Ku biarkan saja batangku terus bermastautin di pantatnya.. …Sebenarnya soalah itulah yang sering ditanyakan olehnya bila berselisih.akhirnya membawa kami ke alam keindahan dan kenikmatan. Hani kenangan bersamanu tetap terpahat di hati ini Senang Cerita Aku Ni Pengkid Lar okay , firstly aku nak cerita la dekat korang ,umur aku sekarang 14 & aku ni ade gf umur dia pulak 15 .

Segera saya tuangkan spanish fly itu kedalam minuman Sulastri dan saya tambahkan gula sedikit agar dia tidak curiga. Denyutan batangku dan kemutan pantatnta seiring dan senada…sesekali aku tekan dan tarik batang ku yang makin kendur…Gelilah bang…. family aku ni kira macam orang berada tapi tak sosial la . ada satu malam ni pukul 12 lepas mak bapak aku tidor aku pon siap-siap la kan sementara nak tunggu girlfriend & member2 aku amik aku kat rumah .

” Lastri sambil mengeluh menjawab:“ aaduuh pak…..perut saya …..hheeehh” “Kenapa ..?? bilik biasa tempat kita orang ramai2 la lepak , bilik suite tu firstly kosong then girlfriend nak masuk bilik tu , tapi sebelum dia masuk dia bisik kat telinga aku ,“ dear , i want to take a bath first ” , pastu aku kata okay je la kan .

” sambil bertanya saya segera saja masuk kedalam kamarnya, Lastri kelihatan pucat dan jidatnya berkeringat, sedang dalam posisi merangkak sambil memegang perut, “ aduuh….. perut saya …pak” “Mari saya tolong…” kata saya, sambil berdiri dibelakangnya dan tunduk serta memegang perutnya dengan kedua tangan untuk mengangkatnya berdiri. aku tengah borak2 ngan member2 aku yang tengah mabuk tu tiba2 girlfriend aku call aku suroh masuk bilik suite tadi la , lepas aku masuk , dia just pakai towel je ,aku pon tanye la dia , sakit ke , sebab aku tengok muke dia pucat semacam je .

Secara cepat saya menyibak dasternya dan segera menarik turun hingga celana dalamnya terlepas . aduuuh ….paak”, katanya sambil menggerakkan pinggulnya. “ssst…..”, kata saya, sambil menundukkan kepala dan mencium memeknya yang persis didepan mata saya. wanginya enak , lidah saya mulai menjalar kekanan dan kekiri menyibakkan kedua belah bibir memek Lastri sampai akhirnya saya menemukan klentit-nya. Tangannya semakin ganas meramas dan mencengkam batangku. ku seluk kedalam pantiesnya…ku usap pelan-pelan..rimbunan bulu-bulu halus melingkari sekitar pantatnya. Aku beralih posisi dengan duduk sujud dicelah kedua kakinya. Agak payah untuk kulakukan kerana mungkin terasa sakit olehnya. Dengan jari ku selak celahan pantatnya..oohhhh….merahnya…air menggenangi sekitar lubang pantatnya. aku pon just buat love bite dekat tetek dia yang sangat putih tu .

“ aaaaarkkh….”, seru Lastri sambil membuka kakinya lebih lebar lagi dan kemudian secara cepat menutupnya lagi sehingga kepala saya terjepit diantara kedua belah pahanya yang mulus. Kedua tangan saya pun secara gencar mulai bergerilya meremas kedua teteknya , sambil sesekali mempermainkan putingnya , yang langsung mengeras. Serentak bila aku hisap putingnya.itulah nafasnya mendengus kencang dan cengkaman ke batangku jadi makin power. Jari-jariku makin berani menelusuri celahan pantat Hani. Kucupan di mulut dan breastnya kulepaskan dan menyusuri tubuhnya hinggalah beralih ke bahagian idaman sang lelaki. Hani seolah-olah malu…cuba menutup celah kangkangnya. lepas tu dia suruh aku baring atas katil , aku pon on je la .

“ppaaaak……….” , Lastri keenakan sambil mulai menggoyangkan pinggulnya kekiri dan kekanan bagaikan sangat kegelian, dan tiba-tiba dari memeknya memancar cairan , yang segera saya jilat habis….. buka dulu yaa bajunya”, kata saya sambil berdiri dan dengan cepat mulai membuka celana dan kaos saya. Yang ku dengar tika itu hanyalah dengusan nafas kami yang kian kencang.. Terasa licin, lembut dan hangat…Nafasku makin sesak…ku lihat tubuh Hani menggeliat lembut bila jari ku mengusap dan menguis lembut lubang dan biji pantatnya. Dengan perlahan dan kelembutan aku pun lucutkan panties Hani. Terserlah pantat gebunya yang selama ini hanya ku bayangkan saja. time aku baring tu tiba2 dia naik atas badan aku,aku buat bodoh je la , sebab aku tak tau ape dia nak buat , tiba2 dia hala kan tetek dia kat aku , dia suruh , aku hisap, sebelum aku hisap2 aku just pegang2 je tetek dia , time pegang tu tiba2 aku rasa lain macam je , rupanya , nafsu aku dah datang , lepas tu aku cium tetek dia banyak2 kali , sambil tu aku buat hickey gak .

Tags: , ,