Lajukan henjutan campus college dating interracial

aku masukkan fuckin' finger aku kat dalam lubang puki dia.... He he he he he mmmmmmm terus dinyonyotnya batang aku ni...tarik dia bangun... opis aku ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai...

lajukan henjutan-15lajukan henjutan-80

selalu ada orang saya tak boleh buat macam ni..." aku tenung mata dia tepat... die mengundur sampai ke dinding dan tak boleh nak mengundur lagi....

then aku slowly movekan bibir aku kat mulut dia....

aku main-mainkan batang aku kat atas bibir puki dia dulu....

" terus aku baringkan dia kat atas meja dan kangkangkan dia...

lebih kurang kul 10 lebih, aku ingat nak pekena neskepi.. aku bukak pintu terkejut aku sebab susan ada kat dalam....

dia dok membongkok kat cermin sambil membelek bibir dia....

teruss aku jilat kat celah dada dia yang masih berbalut dengan bra tu...

kira bau badan dia ni okay gak ler sebab aku boleh cium lagi...

tak susah santa nak masuk sebab air dia dah banyak yang keluar..

Tags: , ,