paid dating sites in australia - Main pantat amoi tembam kulit putih gebu gian seks pula

bila sampai saya nak tidur, tiba2 di celah bilik saya nampak kakak saya sedang tidur terlentang, berderau darah saya dan saya tak keraun lagi, bila saya nampak kain dia terselak keatas, dan saya namapak seluar dalam warna putih nipis terselelak kebawah sikit dan saya nampak bulu pantat dia lebat hitam.

saya amati betul2 dan setan pun datang goda suruh saya pi dekat dan tengok pantat dia puas2.

Saya pun masuk bilik dan dekati kakak saya, sungguh menggiurkan.

Pucuk dicita ulam mendatang, sebenarnya sudah lama aku berminat dengan amoi muda ini. Pukul 5.30 petang selepas semua staf meninggalkan pejabat aku pun pergi ke meja Meisin, si amoi muda. Tapi tiba-tiba tangan kiri Meisin menyentuh batang aku yang masih lagi tegang dalam seluar. Bila tercabut saja bra merah jambu, terserlah tetek Meisin yang putih sederhana besar. Aku berdiri di hadapannya sementara dia duduk di kerusi kerjanya. Seperti budak kecil mengisap puting, Meisin amat berselera menyonyot batang pelirku. Grip you memang dahsyat.” Aku memuju kehebatan Meisin. Aku sungguh puas dan mula mencari peluang untuk bermain sex lagi dengan Meisin, si amoi muda.

Sebelum ni aku pernah pegang-pegang bahu dia dan pernah tepuk punggung dia. Aku dah tak tahan lalu aku membuka zip seluar dan melenting keluar adik kecilkui yang telah kembang kepalanya. “Boleh tahan juga besar batang you dan panjang juga ye. Geram I tengok kepala dia.” Meisin masih memberi komen bila melihat batang pelirku. Aku seperti tidak sabar untuk menikmati barang Meisin yang berharga itu. Aku mengajak amoi muda tersebut duduk di sofa di depan bilik big boss. “Nanti lain kali kalau ada peluang kita main lagi ya bang.

Tangan aku masih lagi berada di belakang Meisin, aku picit-picit belakang dan bahunya. ” tegur Meisin sambil memandang mukaku dengan senyuman. Tapi I geramlah kat you.” Aku menjawab memberi alasan. Pipi you yang licin teringin I nak cium,” kataku mengayat. Apalagi, aku pun memeluk badannya dan melabuhkan hidungku di pipinya yang halus licin. Aku menyedut dalam-dalam menikmati pipi amoi muda itu. Boss tak mandi pun tak ada bau busuk macam boyfriend I.

Aku rapat lagi sampai adik aku menempel di bahu Meisin. “Wajah you yang cantik, badan you yang seksi, kulit you yang halus dan semuanyalah buat I geram.

Aku diam sekejap dan lepas tu baru mula gerakan sorong tarik. Meisin naik ke atas paha aku dan pegang kepala batang aku sambil menghalakan ke mulut pantatnya. daallaam sanngggat maasuukkkk..” mengerang Meisin sambil dia menggoyang punggungnya ke depan dan ke belakang. bbbaaannng, I nnnakkk pancuuuut lllaagiii nniii..” jerit Meisin.

Meisin menekan pantatnya sampai rapat ke telur aku. Memang terasa ketat pantat Meisin, terasa macam nak terpancut aku, tapi dapat aku kawal sebab dah berpengalaman. Nak pppaaannnncuuuut dahhhh nnniiiii…” mengerang Meisin sambil makin laju dia menggerakkan punggung. I dah pancut bang,” jerit kecil Meisin sambil badan dia terkulai ke atas aku. Aku henjut makin laju dan aku terasa air mani aku dah nak sampai ke kepala batang aku. Aku pun telah berjanji dengan isteriku untuk pulang awal kerana bapa mertuaku sedang bertandang ke rumah kami. Umur dia pun muda lagi, 20 tahun dan baru lulus diploma kesetiausahaan. Kedengaran desahan-desahan kecil keluar dari mulut Meisin yang mungil. Agaknya memang benarlah dia belum pernah melihat pelir melayu yang bersunat. Aku tersentak kesedapan bila Meisin mengulum batang aku dan memasukkan hampir tiga suku batang aku ke dalam mulutnya. Sambil dia beroperasi di batangku, tangan aku juga tidak tinggal diam.Jadi banyak yang perlu dipelajarinya mengenai selok-belok pejabat. Terpaksa aku menelefon isteriku bagitau yang aku terpaksa pulang lambat kerana ada kerja yang perlu diselesaikan segera. Dia masih lagi membuat kerja, tapi aku rasa dia tak boleh untuk konsentrasi. Aku buka butang kemeja yang dipakainya dan juga cangkuk bra dia. Tangan aku berlegar dan berputar-putar pada puting tetek Meisin. Meisin makin ghairah mengulum dan mengisap batang balakku. Lebih kurang dua jam juga mainan kami tadi, bisik hatiku.Baru aku tahu kelentit perempuan cina yang tak sunat ni panjang sikit dari melayu sebab orang melayu sunat masa kecil. Lebih kurang sepuluh minit juga aku kerjakan pantat Meisin ni. “I dah tak tahan, I nak rasa batang melayu,” kedengaran suara Meisin bergetar. “Bang jangan lama-lama sangat, I banyak lagi kerja nak buat nanti bos marah kalau tak siap,” kata Meisin dengan membahasakan abang kepadaku. Aku faham dia dah tak sabar nak merasa batang melayu yang bersunat. Nasib baik tak ada orang di pejabat, kalau tidak seluruh pejabat dapat mendengar jeritan Meisin yang bergema itu. Ni pertama kali I tengok batang yang sunat tau,” kata Meisin sambil membelek-belek batang aku yang sudah mengeras. Biasanya sofa besar dan empuk tersebut diguna bila ada tetamu datang ingin berjumpa big boss.

Tags: , ,