cerita sex malayu 3gp - Melayu gila seks

Susan datang dengan segelas air dan duduk disebelah ku. Aku teruskan lagi menjilat dan mengulum kepala zakar Faris. Kadang2 tu, Faris akan tersentak dan terjaga apabila aku mengigit manja kepala zakarnya.

Aku merasa gementar dan naik stim sebab bau perfume Susan yang sungguh menggoda. Seketika kemudian zakarnya semakin keras dan berdenyut2 ku rasakan. Dengan zakar yang menegang itulah, dia akan bangun dan menuju ke bilik air untuk mandi.

Untuk memudahkannya, dia juga turut membuat satu fanpage di Facebook yang kini mendapat sekitar 9000 likes dan juga mempunyai laman web sendiri untuk kemudahan para lelaki yang mahu menidurinya...menurut laporan lagi, Lisewska memerlukan sekitar 20 tahun untuk merealisasikan impiannya itu....

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Bersama Dato Hafiz Az mendapat seorang cahaya mata lelaki yang berumur 2 tahun setengah. Suatu hari apabila aku pulang kerumah selepas selesai kuliah lebih kurang pukul 5pm, ku lihat Yaya sedang termenung, aku lihat mukanya masam saja. Read the rest of this entry » Melewati malam yang sudah hampir ke dinihari, aku tersedar dari lena kepuasan aku. Terlihat diwajahnya raut kepuasan apabila nafsu keghairahan yang terbendung selama hampir 2 minggu terlepas juga akhirnya di zakar Faris. Lelaki hebat yang sekian lama bersama ku malah pernah hampir 10 kali bersama dengan perempuan lain yang ku kenali bertiga di atas katil. Walaupun pemikiran kami begitu terbuka menerima keadaan sedemikian, namun hormat antara satu sama lain amat penting.

Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Faris yang masih tidur bergerak perlahan seolah diulit mimpi.

Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Aku rapatkan mulutku ke kepala zakar Faris dan menjilatnya. Itulah antara aktiviti ku diwaktu pagi setiap hari.

More » Malay Bogel, Gambar Bogel, Cerita Lucah - ABG Toge Plus Cantik - Wanita Cari Batang, Foto Amput awek Indonesia Young, Amoi Gosok Pantak KT Whats App, Cibai Sedap, Awek18sx, Sayangku Bogel, Sedapnya Burit, Makcik Telanjang ...

More » Malay Bogel, Gambar Bogel, Cerita Lucah - manis - Wanita Cari Batang, Foto Amput awek Indonesia Young, Amoi Gosok Pantak KT Whats App, Cibai Sedap, Awek18sx, Sayangku Bogel, Sedapnya Burit, Makcik Telanjang ...Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah. Read the rest of this entry » Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang. Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik. Next month baru balik dan anak I hantar rumah nenek dia untuk beberapa hari. Kami berhenti di situ jek selepas Az memberikan no telepon dia. Kang amende plak bini kawan aku cakap sebab dia pon dah tau yang aku ni dah ada bini anak. Az menyatekan yang tempat tinggal tak jadi masalah sebab dia ada kawan kat sana. Hasil kekayaan suaminya boleh membahagiakan sesiapa juga yang menjadi isterinya atau yang menjadi perempuan simpanannya dari segi material dan wang ringgit. Sejak Dato Hafiz dapat bini baru ni dia dah jarang-jarang balik ke rumah bini no 1, 2 dan 3. Aku memegang zakar Faris yang layu sambil mengurutnya perlahan.Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.Cerita aku kali ini ialah kisah aku mengerjakan seorang bohsia dengan 3 orang rakan.

Tags: , ,