Tumblr bini main bontot

Batang aku tu memang ikut kepala dia je sendiri je? Sha pulak bila dah dapat batang aku tak ingat dunia lagi. Status aku dengan Sha sekarang ni, Sha masih menikmati aku punya ever loaded and ever ready gun semenjak dua tahun yang lalu.

Kadang2 sampai merah, sore pun dia masih nak lancapkan aku.nak buat dah nasib.

tumblr bini main bontot-70tumblr bini main bontot-82tumblr bini main bontot-83

Masa aku join company tu, aku di kenalkan dengan sorang secretary(bukan secretary dept aku).

Ramai budak lelaki office aku kata dia ni nampak innocent je, based on cara dia berpakaian.

Biasanya ianya akan di akhiri dengan pancutan deras ke peha ku yang gebu.

Sudah pasti kain uniform sekolah ku berlendir dengan air maninya.

Kebanyakan body features dia yang best tu aku yang sponsor. cukup la tu, aku ni tak reti nak describe rupa paras dia cam ne, tapi kalau korang tengok dia, gerenti lutut lemah?

Aku panggil Sha(real name yang aku panggil dia) aje. Yang aku pulak macam dah kena pukau sampai tak reti nak buat apa2 kat Sha bila dia lancap atau blow job aku. Tapi, bila dia main batang aku, dan aku raba2 atau korek2 cipap dia, dia ada response la. Aku pernah tanya dia, dia pernah buat macam ni dengan orang lain tak, dia kata cuma aku dengan laki dia saja yang dapat perhatian macam ni. Dia nak bantai bontot sha, dan laki tu tibai cipap dia? The billion dollar question now, apasal Sha gila sangat kat konek aku je Monday, February 21, 2000 Yang peliknya, bila dia lancapkan aku, dia selamba saje macam tak expect anything in return from me. Aku harap perkara ni berterusan sampai bila2 dengan aksi2 yang lebih hebat lagi, walaupun duit aku kopak sikit nak maintain dia. Dulu dia pernah kata laki dia fantasize nak main dia dan sorang lelaki. Lebih-lebih lagi ketika ianya berdenyut-denyut kencang menuntahkan air mani dalam genggaman ku. ” jawab ku ringkas dan terus menyumbat kembali kepala tedung cikgu Khir ke dalam mulut ku. Ini telah mendorong aku untuk menghisapnya tanpa disuruh. Berbalik pada cerita Sha tu, ada satu hari, aku rasa bulan 2/98, Sha datang kat bilik aku. Tiba2, the 'one million dollar question' keluar dari mulut Sha, 'boleh I tengok you punya anu? aklumla banyak sangat unexpected things between us. Selalu jugak family aku pegi rumah dia dan family dia datang rumah aku. lepas makan laki dia main dengan anak aku kat taman depan rumah aku. Dari tempat aku, boleh nampak laki dia main dengan anak aku. Kalau aku dengan bini aku ada projek, bini aku selalu ingatkan aku supaya jangan ingat sha masa main dengan dia. Cakap saje apa yang buku sex ajar, batang aku dah merasa? biasa la susah nak keluar kalau tak concentrate sangat sebab asyik jengok luar je. Aku bukannya tak gila kat cipap dia, tapi aku masih blurr apasal dia asyik main batang aku je.

Tags: , ,