free sex blogs tyne and wear - Xxx melayu main bini ku

Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.

Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.

Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.

Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.

Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.

Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.

Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.

Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.

Tags: , ,